Design Website, Katalog, Fletpalosje, Logo, Kartvizita, etj

Design i faqes - Web Design

Dizenjimi i nje faqeje interneti mund te duket nje barre e rende per kedo ose dicka e paperfillshme per cdokend tjeter, por per stafin tone eshte nje kenaqesi dhe nje mundesi e mire per te vene ne pune krijimtarine dhe idete tona ne nderthurje te plote e te mirfillte me kerkesat dhe nevojat tuaja. Profesionalizmi i dizenjatoreve tane te talentuar mund “te vere ne skene” nje shfaqje te madhe nen regjine e nevojave tuaja.

Cfare ju ofrojme konkretisht?

Stafi yne eshte i specializuar per cdo lloj dizajni, qofte ky per faqen tuaj te internetit apo deshironi te krijoni nje logo per biznesin tuaj. Eksperienca dhe profesionalizmi i stafit tone ben qe tju sherbejme ne menyren me te mire dhe me korrektese absolute. Konkretisht ne ju ofrojme te meposhtmet por nuk limitohemi me to:

  • Dizejno faqe interneti (web design)
  • Dizejno logosh
  • Dizejno baner
  • Dizejno kartvizitash
  • Fletpalosje
  • Kopertina
  • Katalogje
  • Punime dhe riperpunime grafike
  • …etj