Sisteme, Programe dhe Faqe Interneti per Hotele

Sisteme, Programe dhe Faqe Interneti per Hotele

Turizmi eshte nje fushe me potencial te madh ne teresi dhe qe ne vendin tone po merr nje hov te madh nga dita ne dite dhe qe po rrit konkurencen mes “aktoreve” kryesore te kesaj fushe, hoteleve. Ne nje bote te mbeshtetur pergjithesisht mbi teknologjine, dhe kjo fushe ka nevoje te padiskutueshme per teknologjine dhe lehtesirat qe ajo ofron. Nje nga keto lehtesira eshte edhe interneti, nje fenomen fitimprures per miliona kompani ne mbare boten.

Duke qene se hoteleria eshte nje nga sherbimet kyce te turizmit, shfaqja e tij para publikut te interesuar eshte shume e rendesishme, dhe eshte me shume e rendesishm shfaqja e ketij sherbimi ne menyren e duhur. Shumepak persona qe banojne apo jetojne ne Kine, Gjermani, Brazil, Poloni, Australi apo Hollande kane njohurine e duhur per te zgjedhur nje hotel ne Tirane, Vlore, Shkoder, Durre, Sarande apo Korce duke qene se nuk kan vizituar asnjehere me pare keto qytete, ndaj lind autmoatikisht domosdoshmeria per ti shkuar “ti, si hotel” ketyre personave sa me prane dhe tu prezantosh produktin/sherbimin tend. Ne aspektin fizik, kjo gje eshte pothuajse e pamundur, por ne ate virtual, gjithcka eshte e mundur dhe lehtesisht e arritshme: nepermjet nje faqeje internet (website) per hotelin tuaj.

Realizimi i faqeve te internetit (website) per hotele eshte nje nga specialitetet tona. Kemi ndertuar sisteme te ndryshme per kete fushe dhe keto punime te meparshme na rekomandojne edhe tek ju. Ne mund tju ofrojme faqe interneti te thjeshta, prezantuese, apo edhe sisteme te mirefillta per hotelin tuaj, produkte keto qe do tju nxjerrin biznesin tuaj ne detin e madh te informacionit, te ofruar nepermjet internetit, pa “rrezikuar mbytjen” apo “sulmet nga peshkaqenet”, por do tju mundesoje nje lundrim te qete e te suksesshem ne te gjithe boten, ku faqja juaj do te flase ne gjuhe te ndryshme.

Produktet tona do tju japin mundesine te prezantoni hotelin/hotelet tuaja ne gjithe boten me fotografi apo video te ndryshme; duke dhene informacionin e nevojshem per te interesuarit dhe duke terhequr vemendjen e tyre. Gjithashtu, ju do te mund te merrni rezervime direkt nepermjet faqes tuaj, apo dhe te merrni pagesat per keto rezervime nepermjet llogarive bankare.

Per me shume informacione apo detaje, mos nguroni te na kontaktoni!